by Google

Deschiderea primului spa cu vin din țara noastră așează România pe harta turismului de spa exclusivist, alături de Franţa, Australia, America, Noua Zeelandă şi Africa de Sud.

Un hotel din Oradea și-a transformat un etaj întreg în primul spa cu vin din țara noastră, unde clienții pot urma diferite tratamente de wellness şi beauty pe bază de vinoterapie. 

Împachetări cu pudră de struguri, cu jeleu de struguri, masaj cu săculeţi aromatici, exfolieri, tratamente pentru curăţarea şi întreţinerea feţei, periaje sau masaje ale scalpului sunt doar câteva dintre tratamentele pe bază de vin, aplicate clienților care vin la spa. 

De asemenea, clienții pot opta și pentru pentru băi cu cristale de struguri, cu nectar de struguri sau cu elixir de merişor.

În ceea ce privește prețurile, acestea variază în funcție de tratament și pachetul ales, astfel că, de exemplu, tratamentul Voyage Merlot,  pentru mâini şi picioare, masaj calmant și balsam corporal costă 149 lei, iar Grand Riserva face & body, care cuprinde baie de nectar, periaj uscat, împachetare caldă cu pudră de struguri, taster facial şi masaj costă 349 de lei. 

Pentru o baie simplă, cu nectar de struguri, clienții vor avea de plătit 69 de lei, în timp ce pentru un tratament cu exfoliere Cabernet, prețul este de 79 de lei, potrivit ebihoreanul.ro.

Cea mai mare parte a tratamentelor sunt bazate pe struguri şi extracte din struguri, fiind folosite produse recunoscute ca specifice vinoterapiei, precum Caudalie, Luk Pra Kob, FisioKinlab, Kinesio Calarco Method.

De asemenea, spaţiul interior este organizat astfel încât să urmeze ritmul unei degustări de vin, începând cu lounge-ul, unde oaspeţii pot savura o selecţie rafinată de vinuri și continuând cu camerele de terapie. 

 

Sursa: stiri yahoo