by Google

Vacanţa continuă pe litoral. Luni, 1 septembrie, începe programul „Litoralul pentru toţi“

Vă este dor de mare şi nu v-aţi permis până acum o vacanţă?  Începând de luni, 1 septembrie, până la finele lunii, se derulează programul „Litoralul pentru toţi“ şi astfel vă puteţi bucura de o vacanţă de şase zile la preţuri reduse.

La dispoziţia turiştilor s-au pus aproape 2.000 de locuri pe serie. Pachetele vor fi vândute de peste 30 de agenţii de turism din toată ţara. Turiştii care doresc să petreacă vacanţa pe litoral în septembrie pot alege ofertele celor 26 de hoteluri care s-au înscris în program.

La un hotel de o stea din Mamaia, preţul unei vacanţe de o săptămână este de 205 lei. La un hotel de două stele preţul urcă la 235 lei. La un hotel de trei stele şase nopţi de cazare costă 265 lei, la unul de patru stele vacanţa costă 485 de lei cu mic dejun inclus, iar la unul de cinci stele preţul este de 605 lei cu mic dejun inclus.

Turiştii au la dispoziţie o opţiune suplimentară: varianta All Inclusive. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi/persoană, care asigură toate cele trei mese - servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă, ajung până la 765 de lei pentru cinci nopţi la un hotel de trei stele şi la 985 de lei la un hotel de cinci stele.

Românii care merg în sudul litoralului vor avea o vacanţă de şase zile la preţ de 159 de lei la un hotel de o stea fără mic dejun, de 179 de lei la un hotel de două stele sau 199 lei la un hotel de trei stele. Pentru un sejur în straţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai sau Vama Veche plătiţi 469 de lei la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus.

 

Sursa: adevarul