by Google

Brasov, Sambata de Sus. Sâmbătă 12 Iulie 2014 - Duminică 13 Iulie 201

Aventura si sport in inima Transilvaniei!

Maratonul Transilvaniei 2014 - 2 probe, 4 trasee, un singur eveniment 

Aventura si sport in inima Transilvaniei! 

 

Pe 12 si 13 iulie 2014, la Sambata de Sus, Judetul Brasov, In Transylvania si Clubul Sportiv Smart Atletic organizeaza prima editie a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country. 

Competitiile, independente una de cealalta, se adreseaza tuturor celor pasionati de sport, de la amatori entuziasti pana la competitori caliti si experimentati, si fiecare proba beneficiaza de doua trasee: lung si scurt. 

Pentru proba de Trail Running participantii pot alege intre traseul de semimaraton (21km, 1490m diferenta de nivel) si cel de cros (10km, 180m diferenta de nivel). Valea Sambetei, Cabana Valea Sambetei, Fereastra Mare, traseu de creasta, varful Slanina, Varfurile Galasecu Mare si Mic sunt cateva dintre atractiile turistice pe langa care vor trece alergatorii. 

Întrecerea de MTB Cross-country se desfasoara pe un traseu de 22km cu 320m diferenta de nivel pe Valea Seaca Lisei cu intoarcere prin Vistisoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lunga presupune parcurgerea aceluiasi traseu de doua ori. 

Inscrierile la Maratonul Transilvaniei s-au deschis pe data de 3 aprilie 2014, online, pe site-ul www.maratonultransilvaniei.ro. 

Detalii, noutati si surprize pe site-ul oficial http://www.maratonultransilvaniei.ro/ si pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/562141907226794/. 

Maratonul Transilvaniei este integrat intr-un festival de 4 zile – In Transylvania, un eveniment ce cuprinde concerte, activitati de aventura, workshopuri, teatru, competitii sportive, multa distractie si voie buna. 

 

Sursa: vin si eu