by Google

5. Cele mai frumoase locuri de camping din România - Hunedoara 

Cele mai frumoase locuri de camping din Hunedoara: Poiana Pelegii si Lacul Cincis 

Între cele mai frumoase locuri de camping din Hunedoara se numara Lacul Cincis si Poiana Pelegii. Lacul Cincis a fost creat artificial prin construirea barajului Cincis, la marginea municipiului Hunedoara. Cinci sate vechi, din Tinutul Padurenilor, au fost stramutate pentru a fi înfiintata amenajarea hidrografica. În functie de conditiile oferite, pretul cazarii porneste de la 80 de lei pe noapte si poate ajunge la 150 de lei pe noapte. De asemenea, în zonele de camping amenajate, pretul asezarii corturilor porneste de la 10 lei. Totusi, exista mai multe locuri în care turistii pot campa gratuit. 

 

6. Cele mai frumoase locuri de camping din România - Pitesti 

Cu pitoreasca zona Arefu -Vidraru, Argesul poate concura cu orice alt judet din tara 

Comuna argeseana Arefu, situata în nordul judetului Arges, atrage, an de an, tot mai multi turisti. Posibilitatile de cazare sunt multiple, inclusiv pentru iubitorii de camping. Cea mai buna zona de campare, special amenajata în acest sens, se gaseste chiar la poalele Cetatii Poienari, pe Valea Argesului, la iesirea din satul Capatâneni, unde instalarea cortului este gratuita.

 

7. Cele mai frumoase locuri de camping din România - Ploiesti 

Cele mai frumoase locuri de camping din Prahova. Valea Cerbului si Cheia se transforma vara în „orase pe roti“ 

Departe de aglomeratia si zgomotul oraselor, într-un cadru natural mirific, în inima muntilor, sute de persoane populeaza pâna la refuz Valea Cerbului din Busteni. Oamenii vin cu mic cu mare, cu familia si cu prietenii, dar si cu animalele de acasa, sa petreaca aici cel mai ieftin concediu, locuind în corturi si rulote, pentru a caror campare nu platesc decât 10 lei pe zi.

 

8. Cele mai frumoase locuri de camping din România - Slobozia  

Camping pe malul lacului Amara, izvor de sanatate si recreere 

Aflata la 7 kilometri distanta de Slobozia, resedinta judetului Ialomita, în statiunea Amara se poate ajunge dinspre Bucuresti, Constanta sau Buzau, tranzitând doua drumuri nationale: DN2C si DN2A, pentru turistii care vin din directia Capitalei sau de la malul Marii Negre.

 

... urmeaza partea a III-a ... 

 

Sursa: adevarul